John

日本語

季節の味わいを斬新に表現した"味覚の旅"
鶯谷に2年限定でオープンしているデザートコースのレストラン「John」。"味覚の旅"をコンセプトに、毎月異なるテーマのコースを提供する。和風庭園を生かした内装や、一皿ずつに合わせたBGMなど、空間まですべて含めた"体験"として料理を楽しめる。常に革新的でありたいと語る吉村正峰シェフの生み出すデザートは、食材の斬新な組み合わせが絶妙。「普段見たことのない組み合わせも、旅行で目新しいものを見るように楽しんでほしい」と語る。

John
4月は、柑橘の新しい楽しみ方を旅するコース¥5,500。オレンジとホワイトチョコレートに、キャラメルやセロリがアクセントを添える
John
モスグリーンを基調とした店内は、飾り棚まで徹底した美学を感じられる
John
一軒家を自らリノベーションしたという店内。庭園を眺めながら、心落ち着くひとときを

東京都台東区根岸3の6の23の12
080-4299-6816
営業時間:12時〜20時 完全予約制
定休日:月・火曜
Instagram: @john_uguisudani

ENGLISH

English version of the article starts here.

This restaurant will take you on a "journey of flavors" with cutting-edge expression of seasons.

The restaurant John serves all-dessert course and plans to be in Uguisudani for only two years. With the concept of "journey of flavors," their course has different themes every month. The interior features the Japanese garden and music is changed according to each dessert. You can enjoy the whole dining experience. The chef Masataka Yoshimura says he wants to stay innovative. His creations indeed feature unique combinations of ingredients. "I hope the guests enjoy the unfamiliar combination of ingredients, just like seeing something they don't know on a trip," tells him.

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The April's course (¥5,500) will take you on a journey to enjoy citrus in new ways. Oranges and white chocolates are accompanied by caramels and celeries.
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The restaurant uses moss green as a base color. Every detail including the display shelf shows his dedication to the aesthetic.
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The chef renovated a residential house himself. You can spend a relaxing time staring at the garden.

東京都台東区根岸3の6の23の12
080-4299-6816
営業時間:12時〜20時 完全予約制
定休日:月・火曜
Instagram: @john_uguisudani

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